Att skapa egna kolsyrade drycker hemma är långt mer än att bara ”bubbla vatten”. Med rätt kunskap kan du faktiskt göra drycker som smakar bättre än butiksvarianter, samtidigt som...
Att baka bröd i en bakmaskin är ett av de enklaste sätten att få nybakat bröd hemma. Du häller i ingredienserna, startar maskinen och efter några timmar är brödet klart. Inget knådande för...
Valet mellan mikrovågsugn, kastrull och popcornmaskin handlar inte bara om bekvämlighet, utan om vad du prioriterar i smak, hälsa, kostnad och användarvänlighet. När vi testat alla tre...
Långkok är en av de mest tillfredsställande matlagningsmetoderna du kan bemästra. När köttet blir så mört att det nästan faller isär av sig själv och grytan utvecklar den där djupa,...
Att bjuda hem gäster till middag borde vara en glädje, men för många förvandlas det till en stressfylld upplevelse där man springer mellan köket och matbordet hela kvällen. Hemligheten till...
Många vill äta mer närodlad och miljövänlig mat. I den här artikeln kan du läsa mer om närodlad och miljövänlig pasta. Visst låter det bra? Pasta är enkel, billig och god mat och du kan...
Julbaket närmar sig och med det följer timmar vid spisen, doften av saffran och kanel, och förhoppningsvis fat fyllda med guldbruna lussebullar och spröda pepparkakor. Men rätt utrustning gör...
Ris är en smidig och billig basvara som går att användas till en mängd olika maträtter. Jasminris är kanske det mest populära riset men även klibbigt ris för t.ex. sushi eller smaksatt ris...