Om Sidan

Webbplatsen Testat.nu lanserades under 2017 och är en oberoende tjänst avsedd att hjälpa konsumenter att hitta de bästa produkterna inför ett köp. Genom att använda flera källor för test, recensioner och omdömen har vi som mål att ge det bästa underlaget för en osäker konsument som söker köpråd.

Vi lanserar ständigt nya sammanställningar med de bästa produkterna inom olika kategorier och har som mål att alltid tillhandahålla bra rekommendationer med tydliga källhänvisningar. Förutom att vi tillhandahåller källor för det resultat vi kommit fram till, förklarar vi även hur vi kommit fram till vår slutsats och hur vi resonerat.

I framställningen av resultatet som leder till de bästa produkterna tittar vi på oberoende tester utförda av testinstitut, tidningar och av andra professionella redaktioner. Detta är i huvudsak den främsta grunden för vårt resultat men vi tar även hänsyn till enskilda produktrecensioner, kundomdömen och andra betyg som satts på produkter. Detta vägs samman för att undvika att testvinnande produkter som fått väldigt dåligt betyg av konsumenter listas som de bästa produkterna (eftersom detta ofta innebär kvalitetsproblem med produkten).

Vårt mål med webbplatsen är att fortsätta utveckla och uppdatera befintliga sammanställningar med nya produkter baserat på nya tester som utförts. Vi jobbar också ständigt med att bygga ut med nya sammanställningar för att tillgodose fler besökares behov.

Om ni har frågor om webbplatsen eller av andra anledningar vill komma i kontakt med oss så gör ni det lättast här.

Mer om företaget

Webbplatsen utvecklas och drivs av företaget FeWorks med kontor och säte i Lund. Våra fullständiga kontaktuppgifter är:

Företagsnamn: FeWorks Ltd
Org.nr: 516404-3050
Adress: Bytaregatan 4D, 222 21 Lund
E-post: