Media & Press

På denna sida finner du information, media och logotyper som kan laddas ner och användas som referens till Testat.nu och de utmärkelser vid delar ut.

Logotyp

Testat.nu logoLogotypen för Testat.nu kan användas i samband med beskrivning av webbplatsen och vårt arbete. Är du osäker på om du får använda vår logotyp i ett specifikt sammanhang kan du vända dig till vår presskontakt nedan eller kontakta oss på annat sätt.

Logotypen finns att ladda ner här som PNG och EPS.

Utmärkelser

UtmärkelserVårt mål är att sammanväga flera tester, recensioner och konsumentomdömen för att få en så heltäckande bild av vilka produkter som presterar bäst i olika segment. Utmärkelserna som vi delar ut är baserade på detta underlag och har tydliga referensramar och kvalitetsriktlinjer som ska följas.

Om du vill läsa mer om våra utmärkelser och vilka krav vi ställer så hittar du det på denna sida. Där hittar du även mediakit och information om du vill ladda ner och använda utmärkelserna.

Presskontakt

Om du vill komma i kontakt med oss gällande pressrelaterade frågor är du välkommen att använda dig av vårt kontaktformulär eller skicka e-post till .