Media & Press

Välkommen till vår sida för media & press! Förutom kontaktuppgifter för pressrelaterade frågor hittar du även nedladdningsbara mediafiler för våra utmärkelser och logotyp.

Vi på Testat.nu är stolta över vårt arbete med att utvärdera produkter och tjänster och vi vill gärna se till att all information om våra utmärkelser och produkttester är lättillgängliga för media.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller specifik efterfrågan.

Presskontakt

Om du vill komma i kontakt med oss gällande pressrelaterade frågor är du välkommen att använda dig av vårt kontaktformulär eller skicka e-post till .

Media-kit med utmärkelser & logotyp

Här hittar du nedladdningsbara filer innehållandes våra utmärkelser och logotyper.

Utmärkelser

Utmärkelser 2023Våra utmärkelser tilldelas produkter och tjänster som presterat väldigt bra i våra test. De kan användas i marknadsföring och informationsdelning av tredje part.

Läs om hur du kan använda våra utmärkelser för riktlinjer, tips och exempel.

Du kan också läsa betydelsen av våra utmärkelser och testprocessen som vi arbetar efter för en djupare förståelse av Testat.nu.

Mediakit innehållande våra utmärkelser kan laddas ner här för respektive år:

  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

Logotyp

Testat.nu logoLogotypen för Testat.nu kan användas i samband med beskrivning av webbplatsen och vårt arbete. Är du osäker på om du får använda vår logotyp i ett specifikt sammanhang kan du vända dig till vår presskontakt nedan eller kontakta oss på annat sätt.

Logotypen finns att ladda ner här som PNG och EPS.