Valet mellan sten och metall påverkar både smaken och själva tillagningsprocessen på ett raclettejärn mer än vad många tror. Stengrillens förmåga att skapa högre yttemperatur ger saftigare...
När vi pratar om skärmaskiner tänker de flesta på pålägg till smörgåsen. Men sanningen är att en bra skärmaskin är ett av de mest underskattade verktygen i köket. Den kan hantera allt...
Valet mellan en elektrisk och en manuell pastamaskin handlar inte om vilken som är bäst, utan vilken som passar dina behov. Efter att ha testat båda typerna är den största skillnaden enkel att...
Skillnaden mellan hemmagjorda och biopopcorn handlar inte bara om maskinen, utan om rätt kombination av utrustning, ingredienser och teknik. När vi testat olika popcornmaskiner och provat otaliga...
Senaste årens tester väcker oro kring mikropopcorn. Forskare har hittat höga nivåer av PFAS i förpackningarna, kemikalier som kallas evighetskemikalier eftersom de stannar kvar i både kroppen...
När du trycker på startknappen på en skärmaskin händer det mer än du kanske tror. Inom loppet av sekunder omvandlas elektrisk energi till rotation, kraftöverföring och precision, allt medan...
När vi ställer oss vid bordet och maten tillagas mitt framför oss, händer något speciellt. Raclettegrillen har lyckats med något som få andra köksprylar åstadkommer. Den förvandlar middagen...
Sous vide är en idealisk metod för att få till kött med perfekt konsistens, mörhet och smak. Genom att hålla en exakt temperatur kan du tillaga kött så att det blir jämnt och saftigt, utan...
Sous vide-tillagning handlar om att hitta exakt rätt temperatur för varje råvara för att uppnå perfekta resultat. Genom att följa rätt temperatur och tillagningstid kan du säkerställa att...
Att göra egen korv hemma är både ett roligt och tillfredsställande projekt, som ger dig full kontroll över ingredienserna. Du kan experimentera med olika smaker och undvika onödiga tillsatser,...
Att koka ris kan verka som en av de enklaste sakerna i köket. Ändå är det förbluffande många som regelbundet får grötigt, bränt eller torrt ris. Efter att ha arbetat med ris i otaliga tester...
Grötigt ris är kanske det sista vi vill ha när vi kokar ris – om det nu inte är julafton och risgrynsgröt vi försöker uppnå, men då hade vi också köpt grötris och inte jasminris...