Gräddsifon Bäst i Test

Bästa Gräddsifon 2023: för fluffig grädde & sås

Vi har tittat närmare på de bästa gräddsifonerna för att göra fluffig grädde, såser och andra blandningar. Har du undrat hur mästerkocken lyckas få en perfekt konsistens och luftighet? Då är det gräddsifonen som du ska titta närmare på!

Det mer eller mindre omöjligt att manuellt vispa grädde eller såser till samma konsistens som en gräddsifon skapar. Oavsett om du ska bjuda på dessert, den perfekta såsen till middagen eller bara vill göra en legendarisk kopp choklad så är gräddsifonen lösningen.

För dig som vill köpa en bra gräddsifon så har vi tittat närmare på de som presterar bäst. Här nedanför kan du läsa mer om de modeller som fått bäst testresultat efter vår granskning.

iSi Gourmet Whip – Bästa Gräddsifon

iSi Gourmet Whip
Utmärkelse Bästa Valet 2023 av Testat.nu
 • Högpresterande gräddsifon med mycket bra betyg
 • 5 av 5 när The Spruce Eats testade
 • Toppbetyg i vår granskning av gräddsifoner
Fördelar
 • Fungerar med varma & kalla råvaror
 • Silikonfästet ger ett stabilt grepp
 • Flera dekorativa spritsar ingår
 • Hög kvalitetskänsla i rostfritt stål
 • Mycket bra resultat med fluffig grädde
Nackdelar
 • Gränsvärden för maximal påfyllning endast på utsidan

Priser för iSi Gourmet Whip

1 119 krTill Butik
 • Gratis frakt
 • Öppet köp i 90 dagar

iSi Gourmet Whip är en av de främsta gräddsifonerna på marknaden och är en riktig favorit för alla som älskar mjuka, fluffiga texturer på sina efterrätter.

När vi sammanställde testresultatet över de bästa gräddsifonerna så var det iSi Gourmet Whip som fick bäst betyg. Det goda betyget grundas bl.a. på toppbetyget som The Spruce Eats gav den i sin recension och de höga snittbetyget från konsumenter.

iSi Gourmet Whip - bästa gräddsifonen

Gräddsifonen har en kapacitet på 0,5 liter och kan hantera både varma och kalla råvaror. Med andra ord perfekt oavsett om du vill göra fluffig grädde eller varma såser.

En stor fördel med iSi Gourmet Whip är dess silikonfäste som ger användaren ett stadigt grepp om sifonen samtidigt som det skyddar händerna från kyla eller värme. Sifonen levereras även med flera dekorativa spritsar, vilket ger användaren många möjligheter att anpassa utseendet på grädden efter önskemål.

En annan fördel med sifonen är dess höga kvalitetskänsla tack vare sin hantverksmässiga design och stora delar i rostfritt stål. I kombination med ett bra resultat vid användning blir den totala upplevelsen väldigt bra.

Om vi ska nämna nackdelarna så är de få och inte så avgörande enligt oss. Ett av de största problemen är märkningen för hur mycket innehåll du kan fylla den med som endast är på utsidan. Det kan alltså vara svårt att veta exakt hur innehåller förhåller sig till märkningen på utsidan.

Att gräddsifonen kommer med tre munstycken och rengöringsborste gör att du från början får ett bredare användningsområde. Det finns även ytterligare tillbehör som t.ex. infusionskitet som är populärt för att göra exotiska bakverk och drinkar.

Sammanfattningsvis så är iSi Gourmet Whip den bästa gräddsifonen och vinner vår utmärkelse ”Bästa Valet 2023” med sitt goda resultat, höga kvalitet och mångsidighet.

Exxent Gräddsifon – Mycket bra val

Exxent Gräddsifon
Utmärkelse Rekommenderas 2023 av Testat.nu
 • Gräddsifon i rostfritt stål med hög kvalitet
 • Bra betyg i vår sammanställning av gräddsifoner
Fördelar
 • Rostfritt stål ger en stark kvalitetskänsla
 • Ger ett väldigt fluffigt och bra resultat på grädden
 • Enkel att använda för att spritsa grädde
 • Tre olika munstycken medföljer vilket ger mångsidighet
 • Stor volym på en liter
Nackdelar
 • Något dyr jämfört andra modeller

Priser för Exxent Gräddsifon

Vi saknar priser för denna produkten just nu.

Exxent Gräddsifon är en av de bästa Gräddsifonerna på marknaden idag och ett mycket bra val för dig som letar efter en lite större gräddsifon.

Den imponerar med sin höga kvalitet och goda resultat när du ska spritsa fluffig grädde, sås eller mousse. Tillsammans med en volym på en liter kan du snabb tillreda detaljer för flera rätter som annars hade tagit lång tid att göra manuellt.

Sifonen går att värma upp till 75°C vilket är mer eller mindre ett krav för att kunna använda den till luftiga och varma såser.

Ergonomin är också väldigt bra på Exxent Gräddsifon som är enkel att skaka och sen trycka in handtaget för att börja spritsa. Även rengöringen beskrivs som enkel och den medföljande rengöringsborsten bidrar till gott resultat.

Vi fann inga nämnvärda nackdelar vid vår granskning av Exxent Gräddsifon men den har inte fått riktigt samma toppbetyg som testvinnaren och kostar dessutom en slant extra.

Sammanfattningsvis är Exxent Gräddsifon ett väldigt bra val för dig som vill ha en lite större sifon tillverkad i slitstarkt material. I detta segment ser det ut att vara en av de bästa sifonerna på marknaden.

iSi Easy Whip Plus – Prisvärd Gräddsifon

iSi Easy Whip Plus
Utmärkelse Mest Prisvärd 2023 av Testat.nu
 • Prisvärd gräddsifon med gott resultat
 • Mycket bra betyg från konsumenter som testat
 • Bra betyg i vår sammanställning
Fördelar
 • Mycket prisvärd gräddsifon
 • Enkel att använda och rengöra
 • Ger väldigt fluffig grädde
Nackdelar
 • Inget bra utbud av olika munstycken
 • Enklare konstruktion jämfört de bästa

Priser för iSi Easy Whip Plus

Vi saknar priser för denna produkten just nu.

iSi Easy Whip Plus är en prisvärd gräddsifon som ger väldigt bra resultat i de tester som tittat på hur den fungerar för att spritsa fluffig grädde.

Den är enkel att använda och rengöra vilket har gjort den mycket populär bland konsumenter som letar efter en lite billigare modell. iSi Easy Whip Plus har också fått mycket bra betyg från konsumenter som testat.

En nackdel med iSi Easy Whip Plus är att den inte har många medföljande munstycken utan det behöver du köpa till om du vill bredda ditt användningsområde. Men det är en mindre nackdel att ha i åtanke om man bara planerar att använda den för att skapa fluffig grädde.

Det lägre priset gör det tydligt att iSi Easy Whip Plus verkligen är en gräddsifon som riktar sig hemmabruk där konsumenten prioriterar en effektiv men prisvärd produkt. Har du större ambitioner än att göra fluffig grädde vid enstaka tillfällen kan det dock vara fördelaktigt att satsa på ett bättre modell från början.

Hur som helst rekommenderar vi iSi Easy Whip Plus och med det lägre priset vinner den vår utmärkelse ”Mest Prisvärd” och ett bra val för dig som vill ha en enklare modell.

iSi Thermo X-Press Sifon – Stationär modell

iSi Thermo X-Press Sifon
Utmärkelse Rekommenderas 2023 av Testat.nu
 • Fristående gräddsifon för maximal kontroll
 • Mycket bra betyg i vår sammanställning
Fördelar
 • Fristående gör det lättare att hantera för flera ändamål
 • Större kapacitet kräver färre påfyllningar
 • Lätt för alla på bjudning att använda
 • Håller temperaturen rätt länge tack vara sin goda isolering
Nackdelar
 • Kräver plan yta som bord för att användas effektivt
 • Otympligare att förvara än de handhållna sifonerna

Priser för iSi Thermo X-Press Sifon

Vi saknar priser för denna produkten just nu.

iSi Thermo X-Press Sifon är en fristående gräddsifon och en av de bästa på marknaden enligt vår sammanställning av testresultat och konsumentomdömen.

Sifonen har en kapacitet på 1 liter vilket gör att den kräver färre påfyllningar, och den är lätt att använda för alla på bjudningen. Dessutom rymmer den även stora mängder såser eller skum, och tack vare sin goda isolering kan den hålla temperaturen länge.

iSi Thermo X-Press Sifon - stor gräddsifonFördelarna med att ha en fristående sifon gör det lättare att hantera för flera ändamål. Det blir också en snygg designkomponent på köksbänken.

Vid större bjudningar som kalas, fester och event är iSi Thermo X-Press Sifon ett riktigt bra val där gästerna själva kan applicera grädde till kaffet och desserten, eller varför inte en riktigt luftig sås till buffén.

Det är också framför allt här den skiner med sin enkelhet i kombination med goda resultat. Har du någon gång provat servera färdigvispad grädde vet du har svårt det är att nå bra resultat som står sig mer än 2 minuter.

En nackdel med gräddsifonen är att den kräver en plan yta för att användas på ett effektivt sätt, vilket kan begränsa dess användningsområde. Dessutom är den otympligare att förvara än de handhållna sifonerna.

iSi Termo X-Press Sifon är tillverkad i rostfritt stål med en vakuumisolerad design som gör att din grädde eller sås håller temperaturen mycket längre än andra sifoner. iSi lägger mycket vikt vid säkerhet och ergonomi vilket också är en trygghet för dig som tänkt använda den.

Sammanfattningsvis vinner iSi Termo X-Press Sifon vår utmärkelse ”Rekommenderas 2023” för dess höga kvalitet, goda isolering och stora kapacitet. Trots några nackdelar är iSi Termo X-Press Sifon ett utmärkt alternativ för alla som söker en fristående gräddsifon med stor kapacitet.

Detta behöver du veta vi köp av gräddsifon

En bra gräddsifon är inte gratis och det finns stor anledning att jämföra modeller för att hitta det bästa alternativet.

Här nedanför går vi in närmare på de avgörande faktorerna som skiljer olika sifoner åt och vad du bör tänka på vid ett köp.

 1. Användningsområde
 2. Volymkapacitet
 3. Tryckregulator
 4. Material & Hållbarhet
 5. Kompatibla patroner
 6. Fördelar med olika munstycken
 7. Prisnivå & Budgettips
 8. Tillbehör & Ersättningstillbehör
 9. Testresultat

Användningsområde

När du ska köpa en gräddsifon är det viktigt att tänka på vad den ska användas till. Är det för att göra grädde till efterrätten efter middagen, eller är det för att göra skummande mousse till en specialmiddag? En gräddsifon är ett praktisk köksredskap som kan användas till många olika saker, men om du har en specifik användning i åtanke kan det vara värt att välja en modell som är optimerad för just det.

gräddsifon för att göra såsDe mest avancerade sifonerna kan användas för att skapa olika texturer och konsistenser i mat, inte bara grädde. Om du vill experimentera med till exempel skummande såser eller mousser, då kan du också behöva tänka på om det finns utbytbara munstycken.

Vi har funnit att de flesta gräddsifonerna på marknaden fungerar bra för grundläggande användning, men om du vill göra mer avancerade saker kan du behöva titta på särskilda modeller som är designade för en specifik användning.

Ett exempel kan t.ex. vara iSi Gourmet Whip som har ett tillbehör för infusion som kan användas för att fylla bakelser, tårtor och i andra rätter.

Volymkapacitet

Volymkapacitet är en annan viktig faktor att tänka på när du köper en gräddsifon. De flesta modellerna kan hantera en halv liter grädde, men det finns också mindre sifoner för hushållsbruk och större modeller som är avsedda för professionellt bruk eller för andra situationer.

Om du bara ska använda sifonen för hemmabruk så är en mindre modell vanligtvis tillräcklig. Men om du behöver göra stora mängder grädde till en fest eller ett event kan det vara värt att investera i en större modell. Kom också ihåg att du kan behöva använda mer än en kapsel gas till en större sifon för att få önskad mängd grädde.

När du väljer volymkapacitet är det också viktigt att tänka på förvaring. En större modell tar upp mer utrymme i skåpet och kan vara svårare att hantera och lagra. Om du har begränsat utrymme i köket kan det vara bättre att välja en mindre modell som enkelt kan förvaras.

Vid våra tester har vi funnit att det är viktigt att välja en storlek som passar dina behov och förvaringsutrymme. Det finns ingen mening med att köpa en stor modell om du inte har plats eller behöver den, och vice versa.

Tryckregulator

Tryckregulatorn är en viktig komponent i en gräddsifon eftersom den styr hur mycket gas som släpps in i sifonen. Ju mer gas som släpps in, desto högre tryck får sifonen, vilket i sin tur resulterar i en fluffig grädde.

Tänk på att olika modeller kan ha olika tryckregleringssysem. Vissa har en enkel tryckregulator som bara ger ett visst tryck, medan andra har mer avancerade system som låter dig justera trycket efter din önskan.

Om du vill ha mer kontroll över din gräddsifon och hur mycket tryck som tillämpas är det viktigt att välja en modell med en justerbar tryckregulator. Men om du bara vill ha en enkel sifon för grundläggande användning är det kanske inte lika viktigt.

Vi har funnit att många vanliga gräddsifoner klarar sig bra utan reglage även om vissa billiga alternativ kan vara feldesignade. Ett exempel är billiga gräddsifoner som blivit feltillverkade och har för högt tryck vilket resulterar i att grädden sprutar på ett okontrollerat sätt.

Material & Hållbarhet

När du ska köpa en gräddsifon är det viktigt att titta på vilket material sifonen är tillverkad av och hur hållbar den är. De mest vanliga materialen för gräddsifoner är metall och plast. Metall är generellt sett mer hållbart men också tyngre. Plast är lättare men kan slitas snabbare och är kanske inte lika hållbar på lång sikt.

Om du vill ha en gräddsifon som håller länge, välj en av metall och se till att den är rostfri så den inte blir rostig med tiden. Det är också viktigt att välja en sifon där patronerna hålls på plats på ett säkert sätt för att undvika läckage som kan skapa kladd och spill.

En del gräddsifoner kan fyllas med en större mängd grädde än andra. Detta kan vara bra att tänka på om du ofta lagar större mängder mat eller vill ha möjligheten att göra en extra stor gräddtårta eller mousse.

Vårt testresultat pekar på att rostfria gräddsifoner generellt sett är bättre även om det kan vara en övervägning för dig som vill köpa en billig modell.

Kompatibla patroner

Det är viktigt att du använder rätt patroner som är kompatibla med din gräddsifon.

Patronerna kan vara gjorda av stål eller aluminium och är till synes likadana, men det finns en skillnad i storlek. Det är viktigt att välja en gräddsifon med en storleksstandard och modell som är vanlig på marknaden, så att det är lätt att hitta patroner som passar till din sifon.

Det är också viktigt att titta på om modellen du väljer kräver speciella eller unika patroner. Vissa tillverkare rekommenderar att man använder enbart deras egna patroner, vilket kan begränsa valmöjligheterna och göra det svårt att hitta patroner om man inte bor i ett område med stort utbud.

En annan faktor väl värd att fundera över är patronernas hållbarhet och hur länge de håller innan deras sista förbrukningsdag är passerad. Eftersom patronerna är laddade med gas bör du inte använda för gamla patroner av säkerhetsskäl.

Fördelar med olika munstycken

Rostfria munstycken till gräddsifonI många gräddsifoner följer det med några munstycken vid köp, för andra modeller följer endast ett standardmunstycke för grädde med.

Om du tänkt använda den till att göra mer än fluffig grädde är fler munstycken en fördel. Så se till att titta på vilka tillbehör som följer med i förpackningen vid köp och även vilka som finns att köpa till som tillbehör.

Om du vill vara kreativ med din matlagning kan det vara värt att välja en modell med flera olika munstycken så att du kan utforska flera olika sätt att använda din gräddsifon på. En del modeller har till exempel munstycken som passar för att göra mousse, mousserande drycker eller till och med för att smaksätta grädden med olika smaker.

I vår sammanställning av testresultat är de tydligt att de gräddsifoner med ett större antal munstycken fått bäst betyg. Det ger en större mångsidighet och det blir lättare att använda den regelbundet snarare än att det blir en produkt som tar upp plats i ett skåp.

Prisnivå & Budgettips

En viktig faktor att tänka på när man ska köpa en gräddsifon är prisnivån. Gräddsifoner finns i olika prisklasser och det är viktigt att hitta en som passar ens budget. De billigare modellerna kan kosta runt 500 kronor medan de bästa ofta ligger över 1 000 kr.

När du väljer prisnivå bör du också tänka på vad du ska använda gräddsifonen till. En billigt sifon kan vara tillräcklig för enkel användning hemma men för större evenemang och professionellt bruk kan det vara lämpligt att investera i en dyrare sifon med bättre kvalitet.

Det är alltid bra att göra efterforskningar och se vad tidigare köpare har tyckt om produkten och dess prisnivå. De bästa produkterna har ofta högre prislapp men ger också en bättre upplevelse och högre kvalitet. Om du planerar att använda gräddsifonen ofta kan det därför vara värt att investera i en modell av högre kvalitet.

Tillbehör & Ersättningstillbehör

Utöver själva gräddsifonen finns det flera viktiga tillbehör att tänka på. Det första du bör kontrollera är vilken typ av gaspatroner som används i sifonen. Det är viktigt att kontrollera vilken typ av gaspatroner som används i sifonen och att man har tillräckligt med gas för att använda sifonen flera gånger.

Du bör också titta på vilka munstycken som ingår i paketet. Många sifoner levereras med flera munstycken i olika storlekar. Detta ger möjlighet att använda gräddsifonen i många situationer för att förbättra matlagningen.

Ersättningstillbehör som paket med gaspatroner och munstycken kan ofta köpas separat och det är en fördel om du kan hitta tillbehör av samma märke som själva sifonen. Detta kan säkerställa att tillbehören passar till sifonen och ger bästa möjliga resultat.

Testresultat

Vi p på Testat.nu har sammanställt testresultatet av de bästa gräddsifonerna för att göra det så lätt som möjligt för dig att hitta de bästa alternativen.

Vi har tittat på prisnivå, tillbehör, användarvänlighet och resultat i matlagning för att säkerställa att du kan få en riktigt bra modell.

Du kan välja att satsa på någon av modellerna vi rekommenderar ovan eller köpa något helt annat. Tänk dock igenom vad du behöver och köp något som fått bra betyg för att minimera risken att bli besviken.

FAQ – Vanliga frågor & svar om gräddsifon

Här nedanför hittar du vanligt ställda frågor om gräddsifoner.

 1. Vad är en gräddsifon?
 2. Hur använder man en gräddsifon?
 3. Vilka fördelar är det att använda gräddsifon?
 4. Hur skiljer sig gräddsifon mot vanlig manuell vispning?
 5. Vad ska man tänka på när man väljer en gräddsifon?
 6. Hur länge håller sig grädde i en gräddsifon?
 7. Hur rengör man en gräddsifon på bästa sätt?

1. Vad är en gräddsifon?

En gräddsifon, också känd som en sifon, är en enhet som används för att skapa luftig och fluffig grädde, mousse eller andra liknande livsmedel.

Det är en cylindrisk behållare av metall eller plast som håller grädden eller vad som ska behandlas. Detta kombineras med en eller flera patroner av nitrogengas, som pumpas in i behållaren för att skapa tryck och puffa upp grädden.

2. Hur använder man en gräddsifon?

För att använda en gräddsifon, fyll behållaren till den rekommenderade nivån med grädde (eller annan ingrediens), lägg i insatsen och dra åt tätt. Skaka sedan enheten för att sprida gasen jämnt och tryck på knappen för att pumpa ut den luftiga grädden!

3. Vilka fördelar är det att använda gräddsifon?

En av de största fördelarna med att använda en gräddsifon är hastigheten och effektiviteten. Med bara några enkla steg kan du skapa en stor mängd luftig grädde snabbt och enkelt, vilket sparar tid och ansträngning. En gräddsifon ger också mer konsekventa resultat än manuell vispning eftersom gasen skapar en jämn fluffighet som är svår att nå med t.ex. en vanlig elvisp.

Gräddsifoner är också mycket användbara för att de kan hålla grädden fräsch under en längre tid än traditionell vispning och du kan förvara den i kylskåpet i flera dagar. Slutligen gör gräddsifoner det möjligt att lätt skapa olika smaker, eftersom smaker kan tillsättas i grädden eller mousse före pumpningen.

4. Hur skiljer sig gräddsifon mot vanlig manuell vispning?

Förutom hastighet och effektivitet, skiljer sig också smaken och konsistensen som skapas av en gräddsifon från traditionell manuell vispning. Gräddsifoner skapar en mycket luftigare och fluffigare konsistens som är lättare att sprida eller skeda på bakverk och desserter. Smaker kan också lätt tillsättas före pumpning av gräddsifon.

Å andra sidan tar manuell vispning betydligt längre tid och kräver mer muskelarbete och energi. Det är svårare att skapa samma jämnhet och konsistens som med en gräddsifon, vilket kan göra manuell vispning mer svårhanterligt. Slutligen är manuell vispning begränsad i mängden grädde eller mousse som kan skapas, medan Gräddsifonen kan hantera större mängder på en gång.

Den största nackdelen med gräddsifon är ett högre inköpspris och förbrukning av patroner.

5. Vad ska man tänka på när man väljer en gräddsifon?

Vid val av gräddsifon är det viktigt att tänka på storleken på sifonen, material och kvalitet på insatsen och antalet munstycken som medföljer.

En mindre sifon kan bli opraktisk om du tänker använda den till större mängder grädde eller mousse. Att behöva fylla på gräddsifonen frekvent tar bort en av dess stora fördelar och i form av effektivitet.

Att ha flera munstycken att välja mellan kan också vara bra beroende på vad du tänker använda sifonen till, så det är bra att välja en gräddsifon som har med flera olika typer av munstycken i förpackningen.

Det finns flera aspekter att tänka på när du köper en gräddsifon och vi har i detalj gått igenom dem i köpguiden lite längre upp i artikeln.

6. Hur länge håller sig grädde i en gräddsifon?

Grädde i en gräddsifon kan hålla sig i ungefär en vecka i kylen beroende på kvaliteten på grädden och hur väl sifonen har rengjorts innan användning.

Det är dock alltid viktigt att följa instruktionerna för din gräddsifon för optimal hållbarhet av grädden.

Det är också viktigt att förvara sifonen i kylen och inte vid rumstemperatur.

7. Hur rengör man en gräddsifon på bästa sätt?

För att rengöra en gräddsifon finns det några enkla steg att följa.

Först och främst ska allt innehåll dras ut ur sifonen och separeras. Insatsen och munstycket ska diskas separat med varmt vatten och diskmedel. Sifonen kan spolas med varmt vatten och eventuellt också diskas med diskmedel efter behov.

Ytterligare tips för rengöring av din gräddsifon kan du hitta i din instruktionsbok. Det är alltid bäst att utgå från varje enskild produkt då specifika detaljer eller egenskaper kanske behöver handskas på ett specifikt sätt.

Så arbetade vi fram resultatet

Vi arbetar efter vår normala process som du kan läsa mer om i detaljerna för denna webbplats.

Vi har tittat på vilka oberoende tester som gjorts av gräddsifoner och kommit från till att underlaget är mycket tunt. Inga större jämförelse har gjorts och vi har istället förlitat oss på enskilda expertrecensioner och konsumenters omdömen.

Betygen från konsumenterna slås samman för att ge en bild av vilka gräddsifoner som har högst snittbetyg från flera olika källor. Samtidigt antecknar vi för- och nackdelar om dem för att se vad som utmärker produkterna.

Vårt totala testresultat ligger sedan som grund till de bästa gräddsifonerna som presenteras överst i artikeln.

Källor & Test

Sammanställning av tester, recensioner och andra källor som vi använt oss för att välja ut bästa gräddsifon.

 • Recension av iSi Gourmet Whip – 2020 – The Spruce Eats
  Webbplatsen The Spruce Eats har testat gräddsifonen iSi Gourmet Whip. Den plockade hem 5 av 5 i betyg och sammanställdes som ett mycket effektivt redskap för att skapa fluffig grädde och sås. Flera fördelar lyftes fram som att den kan användas för varm och kall mat, ett bra grepp i silikon och flera tillbehör för att dekorera på önskat sätt. Nackdelarna var att infusionkit inte medföljer utan säljs separat samtidigt märkning för hur mycket innehåll du kan fylla på i behållaren är på utsidan och inte insidan. Dessutom kritiserades manualen för att använda liten text som dessutom var färgad röd vilket gjorde den svårläst.
 • Omdömen & Recensioner – 2023 – Konsumentdata
  Vi samlar in omdömen och recensioner från konsumenter för att få en uppfattning om hur de tas upp av de som köpt och använt gräddsifonerna. Vi använder alltid flera källor och aggregerar poängen för att få ett så pålitligt underlag som möjligt. Förutom att sammanställa betygen sammanställer vi även för- och nackdelar över hur de presterar.
 • Produktinformation & Prishistorik – 2023 – Prisjakt & Pricerunner
  Vi har använt oss av prisjämförelser som Pricerunner och Prisjakt för att få produktinformation om priser och dess historik. Prisnivån är viktig att avgöra för att säkerställa att en produkter presterar bra för sitt segment. Vi försöker även säkerställa att det är en produkt som finns i sortimentet hos flera butiker så de är lätta att köpa för dig som konsument.

Annonser i innehållet

Testat.nu har integrerat annonser i form av affiliatelänkar till återförsäljare, vilka genererar provision till oss vid köp. Det bör noteras att flertalet butiker som inkluderas i vår prisjämförelse är annonslänkar som ger oss provision för när du eller andra besökare väljer att klicka på dem och genomföra ett köp.

Vi vill vara transparenta med vad som är annonser och samtidigt poängtera att det inte påverkar priset för dig som konsument hos butiken.

Du kan läsa mer om vår prisjämförelse och hur detta påverkar vårt arbete i FAQ.

Stäng