Bästa Fönstertvätt

Bästa Fönstertvättar

Vi har tittat närmare på vilka fönstertvättar som presterar bäst i test och recensioner.

En bra elektrisk fönstertvätt ska fungera utan problem och underlätta arbetat. Sprayflaskan och mikrofiberduken ska snabbt arbeta bort smuts och fönsterskrapan ska suga upp det effektivt utan att lämna linjer.

För att hitta de bästa modellerna har vi granskat oberoende tester samt recensioner och omdömen från konsumenter.

Här nedanför hittar du de fönstertvättar som presterat bäst och längre ner i artikeln kan du läsa mer om hur de fungerar och vad du bör tänka på.

Kärcher WV 6 Plus – Bästa Valet

Kärcher WV 6 Plus
 • Bästa Valet 2022
 • Toppbetyg från konsumenter som testat
 • Väldesignad elektrisk fönsterskrapa med bra lister
 • Behållaren rymmer 100 ml uppsamlad fönsterputsvätska
 • Sprayflaska med mikrofiberduk ingår
 • Batteritid på 100 min och laddtid på 170 min

Priser för Kärcher WV 6 Plus

Vi saknar priser för denna produkten just nu.

Den nya Kärcher WV 6 Plus en väldigt bra elektrisk fönstertvätt som fått bra betyg av de som testat den.

Kärcher WV 6 Plus - lång batteritidBatteritiden har avsevärt förbättrats jämfört med de äldre modellerna och erbjuder nu 100 minuters drifttid. Gott och väl för att hinna med många fönster utan att behöva ladda maskinen vilket annars lätt kan bli ett problem.

Drifttiden ger en ytkapacitet på 300 kvadratmeter enligt tillverkaren och det tar 170 minuter att ladda batteriet fullt. Hur som helst bör det vara tillräckligt för långa arbetslaster.

Kärcher WV 6 Plus kommer med silikonlister designade för att inte lämna ränder eller spår efter sig på spegeln. Tillsammans med sugeffekten minskar risken för detta och för att resultatet ska bli bra.

Bland konsumenter som köpt och testat den är de flesta väldigt nöjda även om en och annan konsument har problem med att ränder samt spår lämnas efter. Det är dock inte ovanligt att det händer vid fel teknik då det krävs lite lutning för att få bästa resultat.

Kärcher WV 6 Plus - putsa stort fönsterBehållaren rymmer 100 ml vätska som sugs upp i samband med att fönsterskrapan dras över fönstret eller spegeln. Vi har inte hittat några klagomål på att de läcker vilket är vanligt på billigare alternativ.

Det följer såklart med sprayflaska med mikrofiberduk, inbyggt litiumbatteri och snabbladdare för att ladda batteriet. Sugmunstycket med list i silikon är utbytbara om det de slitits ner mycket eller blivit gamla.

Det mesta tyder på att Kärcher WV 6 Plus är en av de bästa fönstertvättarna idag. De har toppbetyg från konsumenter och mindre modeller har presterat bra i tidigare års tester. Den långa batteritiden är guld värt då du antagligen slipper avbryta arbetet för att ladda.

Bosch GlassVac – Bra val

Bosch GlassVac
 • Bra Produkt 2022
 • 4/5 i betyg när Tusted Reviews testade
 • Toppbetyg av konsumenter som testat den
 • Putsa upp till 35 medelstora fönster (105 m2)
 • Smutsvattentank på 100 ml
 • Sprayflaska med 2 putsdukar ingår

Priser för Bosch GlassVac

802 krTill Butik
 • Gratis frakt
 • Öppet köp i 30 dagar
806 krTill Butik
 • Gratis frakt
 • Öppet köp i 30 dagar

Bosch GlassVac är en bra utmanare till fönstertvättar från Kärcher som annars är ledande med de bästa och mest populära modellerna på marknaden.

Det är också en fönstertvätt som presterat bra i test som t.ex. när Trusted Reviews testade den och gav den 4 av 5 stjärnor. Även bland konsumenter har den visat sig populär och har toppbetyg bland tusentals recensioner insamlade från köpare.

Bosch GlassVac har en batteritid på 30 minuter och är mer i klass med vanliga fönstertvättar och vad man generellt kan förvänta sig. Laddningstiden för att ladda fullt är 180 minuter så om du inte blir klar med putsningen på en laddning kan du behöva vänta ett tag tills den är fulladdad.

Bosch GlassVac - putsar rutaÄven om 30 minuters drifttid kan låta lite behövs det ofta inte mer än 1-2 minuter per fönster när man fått in tekniken. Det räcker således till många fönster innan du behöver ladda.

Bosch hänvisar till att den förutom fönster fungerar till speglar, kakel, duschar m.m. Det gäller i praktiken alla fönsterputsare. En fördel med Bosch GlassVac är dock att det följer med ett mycket smalare munstycke som kan användas på mindre fönster.

Detta gäller även de medföljande sprayflaskan och mikrofiberduk som kommer i anpassad storlek för att fungera på så väl små som stora fönster.

Vattenbehållaren rymmer 100 ml och räcker även den länge. Även med Bosch GlassVac syns inga tecken på att denna behållare läcker vilket varit ett problem med billigare modeller.

Kärcher WV 5 Premium – Bra val

Kärcher WV 5 Premium
 • Bra Produkt 2022
 • Mycket populärt batteridriven fönstertvätt
 • Från testvinnande Kärcher
 • Extra stort batteri och behållare för längre användning
 • Samma grundläggande teknik som testvinnaren
 • Avtagbart bartteri
 • Utbytbart munstycke (stort och litet)

Priser för Kärcher WV 5 Premium

1 069 krTill Butik
 • Öppet köp i 14 dagar
1 112 krTill Butik
 • Gratis frakt
 • Öppet köp i 30 dagar

En större och bättre fönstertvätt från Kärcher som ger dig mer kapacitet i form av bättre batteritid och större behållare. Detta är samma modell som även säljs son non-stop variant där det följer med dubbla batterier och laddningsstation som gör att du du kan ladda ett batteri medan du putsar dina fönster. Skulle du batteriet ta slut har du då ytterligare ett redo.

WV 5 Premium klarar av att tvätta hela 35 fönster på en laddning vilket borde räcka även för en lite större villa. Det utbytbara munstycket gör att du kan växla mellan ett mindre och ett större beroende på hur stort fönstret är.

Detta är ett säkert kort för dig som vill ha den bästa fönstertvätten och samtidigt ha kapacitet att jobba dig igenom många fönster innan den behöver laddas.

Kärcher WV 1 Plus – Bästa Budgetval

Kärcher WV 1 Plus
 • Bästa Budgetval 2022
 • Liten och smidig fönstertvätt
 • Mycket bra kundomdömen
 • Från testvinnande tillverkaren Kärcher
 • 25 batteritid för 55 m² fönster
 • Bästa budgetval av fönstertvättar

Priser för Kärcher WV 1 Plus

553 krTill Butik
 • Gratis frakt
 • Öppet köp i 14 dagar

Den minsta och billigaste fönstertvätten från den testvinnande tillverkaren Kärcher är VW 1 plus. Modellen har inte ett lika brett munstycke som den testvinnande modellen vilket i praktiken kan innebära att du behöver använda ett extra drag med fönsterskrapan på varje ruta.

Kärcher WV 1 Plus - putsa glasbordModellen har en kapacitet att tvätta 55 m² per batteriladdning vilket kan jämföras med testvinnande WV 2 Premium som klarar 75 m². I ren batteritid motsvarar detta 20 minuter mot 25 minuter men laddas till fullt lite snabbare.

Den rymmer dock samma volym vätska så den behöver inte tömmas oftare än sin storebror. Modellen väger även lite mindre vilket kan innebära att den är behändigare att arbeta med.

Den billiga WV 1 Plus är en populär modell och har fått toppbetyg av konsumenter sammanslaget från flera svenska e-butiker. För den som vill prova på en bra batteridriven fönstertvätt och som kanske har en lägenhet eller mindre bostad så kan denna modell vara det bästa valet.

Billigaste modellerna dras med problem

Testerna av batteridrivna fönstertvättar och kundomdömen lämnade av konsumenter visar att även om de billigaste modellerna i vissa fall gör ett helt okej jobb så dras de med problem.

Det kan vara allt ifrån sämre batteritid, läckage, ränder på fönstret och andra problem som gör att det helt enkelt nog är bättre att satsa på någon av de fönstertvättar som fått bäst betyg istället.

Prisskillnaden mellan de bästa och de sämsta är inte mer än ett par hundra kronor så vill du ha en bra fönsterskrapa borde valet inte vara svårt. Fönstertvätt från Kärcher blir det bästa alternativet i dagsläget om man inte vill investera väldigt mycket pengar på ångtvätt eller andra tekniker.

Vileda Windomatic fick inte bra i testet

Vileda WindomaticNär Testfakta testade batteridrivna fönsterputsar (s.k fönsterputsmaskiner) så blev den sämsta modellen Vileda Windomatic. Det är heller inte den billigaste modellen och ser man till specifikationerna så är det en bra modell.

Modellen fick bra betyg i ljudnivå och godkänt betyg i hantering & ergonomi. Däremot var resultatet absolut sämst av alla fönsterputsmaskiner med en smetig ruta även efter andra omgången. Baserat på det testresultatet går det inte att rekommendera Vileda tyvärr. Med stor sannolikhet är det skrapan som brister och inte får med sig allt smutsigt vatten.

Så väljer du en bra fönsterskrapa

Det finns olika saker att tänka på när du väljer att köpa en fönstertvätt. Det är stor skillnad på modellerna och flera av de billigaste levererar inte alls en upplevelse. Syftet med maskinen är att det ska bli lättare och minst lika bra resultat som att göra det förhand på det klassiska viset.

Här nedanför går vi igenom vad du bör tänka på.

Kvalitet

Vem har tillverkat produkten och hur lång garanti finns där? En billigt fönstertvätt kan ofta ha sämre kvalitet i design och byggmaterial än de lite dyrare modellerna.

Välj en elektrisk fönsterskrapa som har bra kvalitet och bra garanti så du vet att du kan få den utbyt om någonting skulle lägga av.

Ergonomi

Hur lätt är den att använda och hålla i? Ergonomin är viktigare än vad man tror och här spelar både design och vikt in.

En fönsterskrapa som för tung och svår att hantera kommer göra fönsterputsningen jobbig och mindre rolig.

Storleken på modellen och dess utformning bestämmer även hur enkelt det är att komma till. Vissa modellen kan ha problem med de sista centimeterna. Det krävs att man kan böja maskinen utåt så att den inte slår i fönsterbrädan. Något som även påverkar resultatet.

Batteri

En mycket viktig detalj som många missat på är att se till så den elektriska fönstervätten är försedd med ett bra batteri.

Bäst är det om modellen har ett inbyggt laddningsbart batteri som håller i 25-30 minuter eller längre. Det gör att du hinner gå över många fönster eller t.o.m. alla fönster innan den behöver laddas igen.

Ett stort problem med de billiga modellerna är att de försökt spara in på bl.a. batteriet vilket gör att många upplever dem som mindre bra eftersom batteriet oftare behöver laddas. Onödiga avbrott är bara irriterande

Batteriets laddningstid och drifttid är alltså två aspekter som du bör titta på.

Ett varningens finger bör även lyftas till att det finns modeller som inte har laddningsbara batterier alls utan kör med AA-batterier (R6). Du kan givetvis köpa laddningsbara av den typen och ladda sidan om men det är ändå en mindre önskvärd funktion.

Resultat

Kanske det mest viktigaste av allt är hur resultatet faktiskt blir i slutändan? Det finns ju ingen mening att ergonomin är bra, du har lång batteritid och den var billig att köpa in om fönsterputsningen inte är bra nog.

Det krävs en annan teknik att använda en elektrisk fönsterputs än när man tvättar på ett vanligt sätt och känner man till dem så kommer fönsterputs från Kärcher att göra ett bra jobb. Det är inte så konstigt att modellerna som fått bäst i test skulle prestera bra men samma sak gäller även andra fönstertvättar.

När Testfakta testade 6 olika fönstertvättar så var det 2 andra fönsterskrapor som fick samma slutresultat som Kärcher. Det beskrivs som tunna ränder och att perfektion inte riktigt att uppnå. Detta är dock något som de flesta kan acceptera och det finns bra sätt för att minimera dessa eller t.o.m. ta bort problemet helt.

Men alla modeller fick inte bra resultat heller. En modell fick avsevärt sämre betyg och en modell fick endast 2.0/5 i betyg på resultatet vilket är direkt underkänt.

Ofta är det sugförmågan och gummits kvalitet på fönsterskrapan som avgör resultatet. Du vill dra med dig allt vatten och det ska sugas upp och inte komma ut på kanterna.

Pris

Priset är givetvis en aspekt som spelar roll, det gör det alltid när man väljer produkter. Att köpa en maskin som hjälper en med fönstertvätt är kanske inte det man tänkt lägga pengar på så när man står inför valet att välja en modell som kostar 300 kr eller någon som kostar 600 kr är det många som väljer det billigare.

Vårt tips här är att inte vara dumsnål. Testerna visar tydliga skillnader och modellerna från Kärcher har bäst betyg av konsumenter och placerade sig direkt i toppen på testet.

När prisskillnaden är så pass liten men resultatet ändå skiljer sig markant åt så är det bättre att satsa på testvinnaren. Skulle dock priset vara det viktigaste så bege till något av lågprisvaruhusen Jula eller Rusta och välj deras modell. Kanske kan du ha is i magen och vänta på kampanj och få den ännu billigare.

Så fungerar en fönstertvätt

En batteridriven fönstertvätt är i särklass det enklaste sättet att rengöra dina fönster på. Med hjälp av fönstertvättens sugfunktion blir fönsterna skinande rena utan några ränder eller spill.

Förutom att rengöringen är högst effektiv är den också mycket hygienisk. Då fönstertvätten suger upp smutsvattnet kommer det aldrig riktigt finnas någon kontakt mellan smutsvattnet och själva duken.

Trots det nischade namnet är en fönstertvätt mer mångsidig än att bara kunna appliceras på fönster. Faktum är att en fönsterputsare kan användas på alla släta ytor såsom kakel, bord, duschväggar, hällar och speglar.

Att använda sig av en fönsterputsmaskin är dessutom busenkelt. Arbetsprocessen är i mångt och mycket densamma oavsett vilket varumärke och vilken modell det rör sig om.

Arbetsmoment med fönstertvätt

Allt du behöver göra är att följa några korta steg för att få skinande resultat. Dessa kan i regel sammanfattas i 5 olika punkter:

 1. Häll i fönsterputsmedel i en sprayflaska och späd ut med vatten.
 2. Spraya fönsterputsmedlet på fönstret och låt sitta en stund.
 3. Använd sedan mikrofiberduken och gör rent själva fönstret.
 4. Plocka fram fönsterskrapan och åk sakta över det putsade fönstret.
 5. Merparten av alla mikrofiberdukar är även kompatibla med rengöring i tvättmaskin. Efter användning kan du enkelt slänga in duken i tvätten för enkel och snabb rengöring.

Kärcher som är marknadsledande på fönstertvättmaskiner har en demonstrationsvideo för deras WV2 Plus som tydligt visar stegen:

FAQ – Vanliga Frågor och Svar

Samling med vanliga frågor och svar som brukar dyka upp i samband med köpet av en fönstertvätt.

 1. Hur blandar jag fönsterputsmedel?
 2. Hur mycket kostar en fönstertvätt?
 3. Vad är skillnaden på en manuell fönstertvätt och en robotfönstertvätt?
 4. Hur lång batteritid har en batteridriven fönstertvätt?
 5. Vilken fönstertvätt är bäst?

1. Hur blandar jag fönsterputsmedel?

Att blanda fönsterputsmedel är en enkel process som du med fördel kan göra helt själv. Det finns i sin tur några olika ingredienser du kan använda dig av.

Det vanligaste och absolut enklaste är att du tar några droppar diskmedel och applicerar det i varmt vatten. Även om det kan låta väldigt simpelt ger det ett bra resultat då diskmedel löser fett väldigt bra.

Om du vill gå upp en nivå kan du även använda dig av ättika.

Du tar då en sprayflaska och fyller den med fem deciliter varmt vatten. Tillsätt därefter en halv kapsyl ättika (24%). Låt sedan några droppar diskmedel ta plats i sprayflaskan och skaka om. Klart!

Oavsett vilket alternativ du väljer bör du tänka på att inte blanda i för mycket diskmedel. För mycket diskmedel kan leda till att blandningen försämras då diskmedel i stora mängder blir lite väl fettigt. av för mycket fett.

Sist men inte minst finns det även färdigblandade fönsterputsflaskor att köpa. Dessa kostar i regel inte så mycket och kan appliceras direkt på ytan.

2. Hur mycket kostar en fönstertvätt?

Samtliga fönsterputsare vi behandlat i vår sammanställning ligger relativt nära varandra i pris. Detta återspeglar sig också på marknaden i stort och det finns få fönstertvättar som kostar mer än 600 kronor.

Om vi ska generalisera kan man säga att en fönsterputs normalt brukar kosta mellan 300–600 kronor. För 600 kronor kan du i sin tur få en riktigt bra fönstertvätt.

Det råder med andra ord väldigt liten skillnad mellan ”bäst i test”- modeller och fönstertvättar i budgetklassen. Med detta sagt är det viktigt att inte vara dumsnål. Att gå för en fönstertvätt som kostar några hundralappar mer betalar ofta tillbaka sig i längden.

3. Vad är skillnaden på en manuell fönstertvätt och en robotfönstertvätt?

Även om resultatet många gånger blir detsamma finns det några centrala skillnader mellan en robotfönstertvätt och en manuell variant. Dem centrala skillnader ger sig främst till känna på arbetsprocessen.

En robotfönstertvätt sköter hela jobbet själv. Allt du behöver göra är att fästa redskapet på ytan, välja program och trycka på start. Allt annat går på automatik och du kan unna dig en extra paus eller göra något annat under tiden.

Till robotfönstertvätten medföljer ofta en smart fjärrkontroll. Med denna kan du fjärrstyra din robotfönstertvätt och ställa in program eller sätta på/stänga av maskinen. Detta kan du göra på avstånd vilket innebär att du inte ens behöver vara i samma rum under tiden tvätten pågår.

Robotfönstertvätten passar perfekt för dig som har stora rutor och som vill avsätta minimalt med arbetskraft för att få dina fönster rena.

Likt tidigare nämnt råder det liten skillnad mellan manuella fönstertvättar och robotfönstertvättar när det kommer till resultat. Manuella varianter är med sin sugfunktion mycket effektiva och rengöringen går ofta väldigt snabbt.

Manuella fönstertvättar är mer prisvärda och låter dessutom mycket mindre. Om du vill gå för en robotfönstertvätt måste du göra en avvärjning om sparad tid är värt en högre ljudnivå och ett dyrare pris.

4. Hur lång batteritid har en batteridriven fönstertvätt?

Majoriteten av alla fönstertvättar som ligger ute till försäljning har laddningsbara batterier som är inbyggda i maskinen. Dessa har i regel en batteritid som brukar sträcka sig mellan 15–30 minuter. Ju längre desto bättre såklart då onödiga avbrott är högst enerverande.

Det finns även fönsterputsmaskiner som är utrustade med AA-batterier. En lösning vi dock inte rekommenderar. Detta alternativ blir både mer kostsamt samtidigt som du alltid måste se till att ha ett gäng batterier hemma. Det är aldrig kul att behöva avsluta mitt i tvätten och gå till affären för att köpa nya batterier.

5. Vilken fönstertvätt är bäst?

När det kommer till fönstertvättar har Kärcher tagit ett stadigt grepp om marknaden. Mycket talar för att någon av deras fönstertvättar är bäst.

Kärcher har ett stort utbud av fönstertvättar och beroende på vilken storlek och kapacitet du önskar finns det en modell som med största sannolikhet passar dig utmärkt.

Det ska även nämnas att varumärkena Nilfisk och Emerio håller en förhållandevis hög kvalité. Dessa är i regel lite billigare även om det egentligen bara rör sig om några hundralappar.

Utgående modeller

Utgående fönstertvättar som presterat bäst i test eller på annat sätt utmärkt sig i tester.

Kärcher WV 2 Premium – Bäst i test

Kärcher WV 2 Premium
 • Bäst i Test 2020
 • Bäst i test hos Testfakta
 • Mest populära fönsterputsmaskinen
 • Bäst resultat i tester för skinande fönster
 • Bra batteritid, bra ergonomi och hög kvalitet
 • Inkluderad sprayflaska med mikrofiberduk
 • Tystast av alla modeller i testet

Priser för Kärcher WV 2 Premium

723 krTill Butik
 • Öppet köp i 14 dagar

Testvinnaren i testet hos Testfakta som blev utsedd till bäst i test. Modellen som testades var egentligen Kärcher WV 2 Plus men som senare ersattes med Premium vilket även Testfakta poängterat i sitt testresultat.

Modellen hade tillsammans med ett par andra modeller bäst rengöringsförmåga och fick bäst slutresultat på fönstret. Hanteringen och ergonomin var även i topp och endast en annan modell var bättre här med två tiondelar i betyg. Ljudnivån på Kärcher var dock bäst av alla fönsterputsmaskiner vilket gör att den går vinnande ur testet.

Ergonomin är bra då modellen har en ganska låg vikt på ca 0,6 kilo och det mjuka handtaget gör att den ligger bra i handen. I andra handen har du sprayflaska där en mikrofiberduk är monterad. Du slipper alltså ställa ifrån dig något utan kan snabbt och enkelt arbeta med sprayflaskan för och mikrofiberduken för att få bort smutsen och sen köra med maskinen och fönsterskrapan för att suga upp allt smutsigt vatten.

Precis som med alla batteridrivna fönsterskrapor används en liten annan teknik annars är risken stor att det lämnas onödiga ränder på fönstret.

Så valde vi ut de bästa fönstertvättarna

Batteridriven Fönstertvätt

Att välja ut de bästa batteridrivna fönstertvättarna för att göra valet lättare för dig innebär att titta på de tester som gjorts för att avgöra vilka modeller som presterar i topp och vilka som inte är värda att utnämnas till bäst i test.

Kärcher har länge varit den tillverkare av batteridrivna fönstertvättar som varit ledande på marknaden. Resultatet i tester och recensioner stämmer överens med att deras produkter är bäst även om det såklart förekommer kunder som fått exemplar som gått sönder. Om det är måndagsexemplar eller inte är svårt att säga men garantin täcker i alla fall dessa problem.

De mest populära modellerna av fönstertvättar kommer från Kärscher och det är ett märke man bör titta på om man vill ha den bästa modellen. Bland svenska konsumenter är det flera modeller från just Kärcher som är mest populära innan någon konkurrents modell tar vid. Man skulle kunna säga att de för tillfället dominerar marknaden.

Genom att sammanställa testresultatet med kundrecensioner så blir just Kärscher det självklara valet. Testfakta testade endast en av deras modeller med de har även en mindre modell och en större modell som är intressanta att lyfta fram. Dessa ha i sin tur fått väldigt bra kundomdömen också vilket gör att de placeras alla i topp på denna sida.

Källa & tester

Här nedanför hittar du de källor och tester som vi använt oss av för att presentera de bästa fönsterskraporna.

 • Sex batteridrivna fönsterputsar i test – 2017 – Testfakta
  Testfakta går in på djupet och testar i detalj de mest populära fönstertvättarna på marknaden. Sex olika tillverkare och modeller ingår i testet vilket ger en bra spegling av hur kvaliteten skiljer sig mellan olika tillverkare. Kärcher som varit ledande tillverkare av elektriska fönstertvättar var lite av en storfavorit som även tar hem segern som bäst i test. Testvinnaren Kärcher WV 2 Premium har näst bäst ergonomi vilket är viktigt för att tvätta många fönster utan att bli trött eller få ont. Samtidigt hade modellen lägst ljudnivå på motorn vilket också är uppskattat. Avslutningsvis var resultatet i topp med ett par andra modeller. Tvåa i testet kom Menuet som säljs hos Jula och på samma poäng landar även modellen från Rusta. Dessa två modeller fick dåligt betyg i ergonomin och låter mycket. De var också poängmässigt långt ifrån testvinnaren Kärcher.
 • Prisjakt – 2022
  Vi har använt prisjakt för att upptäcka elektriska fönstertvättar och fönsterskrapor som är populära men som inte testats. Vi har även använt dem som källa till vilka butiker som i en större utsträckning säljer fönsterputsarna. Även kundrecensioner har vävts in men antalet är få så flera källor har fått användas för att bilda en bra bas för vad kunder anser om olika fönstertvättar.
 • Konsumentomdömen – 2022
  Vi har sammanställt konsumenters omdömen och erfarenheter av elektriska fönsterskrapor. Betygen sammanställs för att ge en bild över hur bra de lever upp till konsumenternas förväntningar på produkten. Vi läser också för att få en bild över om där är problem med att de lämnar ränder på fönstret, suger dåligt, läcker eller t.o.m. går sönder efter en tids användning. Allt detta är väsentligt för att säkerställa att produkterna är bra.

Annonser i innehållet

Testat.nu har integrerat annonser i form av affiliatelänkar till återförsäljare, vilka genererar provision till oss vid köp. Det bör noteras att flertalet butiker som inkluderas i vår prisjämförelse är annonslänkar som ger oss provision för när du eller andra besökare väljer att klicka på dem och genomföra ett köp.

Vi vill vara transparenta med vad som är annonser och samtidigt poängtera att det inte påverkar priset för dig som konsument hos butiken.

Du kan läsa mer om vår prisjämförelse och hur detta påverkar vårt arbete i FAQ.

Stäng