Testat

Välkommen till Testat.nu, en webbplats som sammanställer tester för produktkategorier för att sedan kunna ge förslag på de bästa produkterna.

Att endast tittat på tester som jämför en handfull av produkter ger ofta en viss indikation på vad som är bra och vad som är mindre bra, men det är inte ovanligt att modeller missas. Om uppenbara produkter som hade blivit testvinnare inte funnits med i tester försöker vi hitta recensioner som kan styrka det.

En stor orsak till att det blir så är att tidningar och företag som utför tester av produkter inte gör det tillräckligt frekvent för att det ska gå att lita på helt och hållet. Dessutom brukar de inte testa alla produkter och då missar man mycket. Detta är speciellt intressant inom elektronik och andra områden där stora förbättringar görs på bara 1-2 år.

Nya & uppdaterade tester

Cykelvagnar för smidig transport
Cykelvagnar för smidig transport

Cykelvagnar har blivit mångsidiga produkter som fungerar bra i många sammanhang. Vi har tittat närmare på vilka modeller som presterar bäst.
Brödrostarna som rostar bäst
Brödrostarna som rostar bäst

Brödrostar finns i flera prisklasser med varierat resultat. Vi har tittat närmare på de bästa modellerna med målet att kunna rosta den perfekta brödskivan med optimal krispighet.
Bästa kastrullerna för hemmakocken
Bästa kastrullerna för hemmakocken

Bra köksredskap gör matlagningen roligare och bättre. Vi tittar här närmare på de bästa kastrullerna för köket baserat på tester och omdömen.
Pastamaskinerna som gör det bäst
Pastamaskinerna som gör det bäst

Tillverka egen pasta och få full kontroll på design, ingredienser och smak. Vi har tittat på de bästa pastamaskinerna för den som tar pasta på allvar.
Cirkelsågarna som presterat bäst
Cirkelsågarna som presterat bäst

Cirkelsågen är ett bra verktyg för renoveringar och byggprojekt även i hemmet. Vi har tittat på de bästa batteridrivna modellerna enligt tester.
Bästa Crosstrainern till hemmet
Bästa Crosstrainern till hemmet

Crosstrainer är ett bra och skonsamt sätt att träna och aktiverar stora delar av kroppen. Vi har tittat på de bästa crosstrainers för hemmaträning.
Bästa laptop för arbete och skola
Bästa laptop för arbete och skola

Vi har tittat närmare på bärbara datorer som lämpar sig väl för skolarbete och arbete. Vilka modeller presterar bäst enligt tester och vilka är mest prisvärda?
Sous vide som tillagar maten bäst
Sous vide som tillagar maten bäst

Vilka sous vide-produkter har presterat bäst i tester och vilka är prisvärda köp? Vi tar en närmare titt på hur du tillagar mat med perfektion.
Bästa Bärbara Speldatorna
Bästa Bärbara Speldatorna

Funderar du på att köpa en bärbar dator som klarar av moderna datorspel? Vi har tittat närmare på de bästa bärbara speldatorerna.
Bästa Smart TV för maximalt nöje
Bästa Smart TV för maximalt nöje

Närmare titt på årets bästa TV-apparater med den senaste teknologin och bästa bilden. Få tips på hur du hittar bästa teven till ditt hem.
Bästa vandringstälten för äventyret
Bästa vandringstälten för äventyret

Genomgång av de bästa kupoltälten och tunneltälten för vandring under sommarmånaderna med fokus på låg vikt och kvalitet.
Bästa multigymmet till hemmet
Bästa multigymmet till hemmet

Titta närmare på multigym och vilka modeller som presterat bäst i test. Multigymmet är perfekt till hemmagymmet för dig som föredrar träningsmaskiner framför fria vikter.
Godaste proteinbars med mycket protein
Godaste proteinbars med mycket protein

En bra proteinbar ska har mycket protein i förhållande till total kalorimängd och samtidigt vara väldigt god. Vi har tittat på de bästa fabrikaten på marknaden som fått bäst betyg.
Bästa dubbdäcken i tester
Bästa dubbdäcken i tester

Vilka dubbdäck har bäst grepp i vinterväglag? Vi tittar närmare på vilka dubbdäck som presterat bäst i flera oberoende tester.
Bästa riskokarna till köket
Bästa riskokarna till köket

Vilka riskokare har presterat bäst i test och är ett bra köp för den som vill effektivisera tillagningen av ris? Vi har tittat närmare på det bästa modellerna.

Populära tester

Bästa Proteinpulvret
Bästa Proteinpulver för muskelbygge
Maximera muskeluppbyggnaden med extra protein. Vi listar det bästa proteinpulvret för dig som tränar mycket och som vill se bästa resultatet.
Bästa stekpannan
Bästa stekpannorna
Vilka är egentligen de bästa stekpannorna? Vi går igenom de bästa produkterna för dig som vill ha ett riktigt bra stekjärn som är kul att laga mat med.
Bästa Pulsklockan
Bästa pulsklockorna
Vilka är det bästa pulsklockorna och träningsklockorna för dig som både vill träna och tävla. Vi listar de som fått bäst i test och som passar både träningseliten som motionären.
Bästa Blender & Mixer
Bästa Blenders & Mixers
En bra och kraftfull blender gör skapandet av goda shakes och förberedelser av mat mycket roligare. Vi går igenom de modeller som är bäst i test och mest kraftfulla.
Bästa Proteinbar
De bästa och godaste proteinbarsen
Finns det goda och nyttiga proteinbars? Vi går igenom de bästa alternativen och vissa överraskar väldigt mycket.
Bästa Smart-TV
Bästa Smart-TV med 4K för 2018
Vi tar en titt på de bästa Smart-TV som är aktuella inför hösten och julhandeln 2018. Ska du välja OLED eller den nya QLED-tekniken med kvantumprickar?
Bästa rosenrotsextrakt
Rosenrot som kosttillskott
Rosenrot är en traditionellt växtbaserat läkemedel som används för att motverka stress, nedstämdhet, orkeslöshet och lättare depressioner.
Bästa Dubbdäcken
Bästa dubbdäcken 2018
En närmare titt på tester av dubbdäck gör att vi kan presentera de bästa vinterdäcken 2018 för isigt underlag till din bil.
Bästa kastruller
Bästa kastrullerna till köket
Vilka kastruller är egentligen bäst till köket? Vi går igenom de bästa produkterna och ger även tips på kastrullset för dig som vill köpa in ett helt set.